Meer dan 30 jaar ervaring

In glas en glasschade.

Adrem Glas B.V. is al meer dan 30 jaar in het ’t Gooi gevestigd, eerst aan de Meentweg 45, vervolgens aan de Korte Heul en sinds 1997 is aan de Nieuwe Vaart 15 te Bussum, waar een ruime werkplaats met moderne apparatuur is ondergebracht, alsmede het kantoor en het glas in lood atelier.

Adrem Glas Bussum B.V. doet veel meer dan alleen het repareren van glasschades, zo is dit bedrijf onder andere gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete schuifpuien en serres, spiegelwanden voor o.a. fitnesscentra en het restaureren of het maken van nieuwe ontwerpen op het gebied van glas in lood.

Sinds jaar en dag werkt Adrem Glas Bussum B.V. met een vast team van mensen in zowel de binnen- als de buitendienst, wat voor de klantenkring wel zo prettig is.

Bekijk onze projecten

Betrouwbaar en vakkundig

Wij hebben alleen gecertificeerde vakmensen in dienst zo kunnen wij u optimaal kwaliteit bieden.

24/7 Service

Als je in een nood situatie zit, geen zorgen! Wij bieden 24/7 service. Wanneer u belt, staan onze vakmensen voor u klaar.

Rendabel voor u

Onze diensten zijn ook nog eens rendabel voor u. Wij gebruiken duurzame materialen dat scheelt op de lange termijn.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken of meer weten over wat wij te bieden hebben? Neem contact op of kom gerust eens langs de koffie staat al klaar!